Merhaba sevgili okurlar. 3 güncelleme ve 1 etkinliğimiz var: 📅 Etkinlik: Yarın, 21 Aralık saat 20:00’de #2024OkumaRaporum etiketiyle okuma raporlarımızı sosyal medyada paylaşarak hep birlikte eğlenceli bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Katılmayı unutmayın! Güncellemeler: 📖 Okuma Raporları: Artık en çok okuduğunuz yazarları, orijinal dillerini ve yazarların ülkelerini kolayca görebileceksiniz! Ayrıca, aylık görünüm sayfasıyla hangi ay ne okuduğunuzu bir bakışta keşfedin. 📚 Kitap Eklemeleri ve Düzenlemeleri: Hızlıca kitap ekleyin, toplu tarih değişikliği yapın veya kitaplarınızı silin. Raflara eklemek artık çok daha kolay! 📂 Daha Kolay Kitaplık Gezinimi: Kitaplığınızı daha düzenli hale getirdik ve beklenen "Okuyacaklarım" düğmesini hesap menüsüne ekledik.
2024 Okuma Raporları
1000Kitap Destek1000Kitap Destek 1000Kitap1000Kitap tekrar okumalara dair neden bir şey yapılamıyor, kimse talep etmiyor mu yahu. 'okuyorum' seçeneğinin olduğu sekmeye tekrar okuyorum seçeneği de gelsin ve tekrar okuduklarımız da 'okuduklarım' bölümünde tekrar görünsün. Bunu bir tek ben mi istiyorum mübarek :)
Önceki 3 yanıtı göster
Ayşe Tuğba BulutAyşe Tuğba Bulut Rica ederim 🌸 Okuduğum kitabın “okudum” kısmını tıkladıktan sonra, sağ tarafta “baskı ekle” var, oradan farklı baskıyı seçip “okudum / okuyorum” işaretleyebilirsin.
2 yanıtı göster
Örnek rapor değerli okurumuz Begüm ÇakırBegüm Çakır’a aittir. ❤️
yayınevlerinin kitapları gözüksün kategorilensin
En iyi güncelleme olabilir 👏👏
Görüntülemeler çok düşmüş durumda bu soruna bir çözüm bulacak mısınız sayın 1000Kitap1000Kitap yöneticileri ?
Ben okuma raporu göremiyorum. Bende çıkmıyor.
Önceki 3 yanıtı göster
@Anka005 Hederfler her yerde olmak zorunda 😀 yılda bir kitap koyalım o zaman. Teşekkür ediyorum.