2024 20. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2024 20:32
Elizabeth Frankensteın'ın Karanlık Düşüşü | 10/10️ Konusu: Elizabeth Lavenza küçük yaşta bakıcısı tarafından oğullarına bir arkadaş arayan Frankenstein ailesine bir nevi satılmıştır. Ailenin büyük oğlu Victor Frankenstein insanlarla pek samimi olmayan soğuk bir kişidir. Fikir dünyası ise normal insanlarınınkine göre çok daha farklıdır. Elizabeth kendine biçilen hayat için uygun bir kişidir Victor ile arkadaş olmuş onun öfke krizlerini yönlendirmesiyle yardımcı olmuştur. Fakat ikiside büyüyünce her şey eskisi gibi olmaz. Victor okumak için evden ayrılır ve Elizabeth ondan haber alamayınca onu aramaya çıkar. Ve kendini korkunç ve ürpertici gerçeklerin arasında bulur. Belki bir zamandan sonra ise tüm sır perdesi aralanır... Frankenstein hikayesini bir kadının bakış açısından okumaya var mısınız? Yorumum: Her sayfasında daha çok merak ettiren bir kitaptı özellikle belli bir yerden sonra olaylar akmaya başladı. Sürekli öğrenilen gerçekler kitabı dahada meraklı bir hale getirdi. Bazı yerlerde ise insanın ürpermeyen sağlayan sahneler vardı. Yazar kitabı Frankensten uyarlaması olarak ele almak istemiş daha sonra ise kadınlar çok arka olanda kaldığı için bunu Victor'un nişanlısı Elizabeth'in ağzından yazmaya karar vermiş ki bu ayrıntı bence çok güzel bir şey. Kitabı çok beğendim ve yılın sonlarına doğru okuduğum en iyi kitaptı diyebilirim. Kısa ve çok akıcıydı. Aşırı derecede korku olayları yoktu ama gizem gerilim denilebilir. Yazarın anlatımı güzeldi ve bence her şey olması gerektiği gibiydi. Sonu boyle bitmemeli diyiyorsunuz ve sonra bir sayfa daha olduğunu görüp mutlu oluyorsunuz tam olarak böyleydi. Bence bir şans verin derim
Elizabeth Frankenstein’ın Karanlık DüşüşüKiersten White · Dex Yayınları · 202252 okunma