2024 19. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2024 21:00
Lordlar ve Varisler | 10/10 Konusu: Elamental adında ve dört elementin sarayları ve halkı olarak dörde bölünmüş bir diyar. Ve sen bu diyara aitsin denilerek diyara zorla götürülen, herkesin diyara ait olduğunu belli eden sigilleri varken sigili bile belirsiz olan bir kız. Bu diyarda yaşamak onun için ne kadar kolay olabilir. İnsanlar bir yandan onu dışlarken onun gidebileceği bir sarayı, onun halkından birilerinin olmaması nasıl hissettirebilir? Nova güçlü bir kızdır fakat tanrıçalar onun için hayati daha da zorlaştırmaktadır. Herkesin bir kaderi vardır Novanın kaderleri. Yorumum: Kitabı ikinci kez okuyuşum. İlk okuduğum zamandan sonra bir yıl geçti ve devam kitapları çıktığı için ben tekrardan okumak istedim. Kitabı ilk defa okuduğumda nasıl heyecanla okuduysan yine aynı heyecanla okudum. Her sayfayı hızlıca çevirdim. Kitap o kadar akıcıki uzun zamandır kitap okuyamayan ben bir oturuşta 100 sayfadan daha çok okuyabildim. Evreni ve karakterleri çok seviyorum. Kitabı ilk defa okuduğum zamanlar bir Türk yazardan ilk defa fantastik kitap okuyacağım için heycanlıydım fakat N.G kabal bana bunun mümkün olduğunu gösterdi. Hatta ben daha sonra kendi fantastik dünyamı oluşturup yazmaya başladım serinin yeri bende çok ayrı ve eminim ne kadar okursam okuyayım hep aynı hissedeceğim. Adeta ait olduğum huzurlu ve güvenilir evimdeymiş gibi. Bence fantastik yeni başlayanlar ve içinde elementlerin bulundu lordlar ve varisler tarafından halkın yönetildiği bol maceralı bir kitap okumak istiyorsanız kesinlikle göz atmalısınız.
Lordlar ve VarislerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202210,3bin okunma