·640 syf.····Okunma: 30 Aralık 2024 03:15 NEFES ALAMIYORUM.
Öncelikle ilk kitaptan daha güzel olduğunu belirtmeliyim. İki kitap arasında ki fark dağlar kadar. Resmen bambaşka bir boyut gördüm ve nefes almadan okudum. İlk 300 sayfada biraz sıkıldım çünkü bir an önce yolculuğun başlamasını istiyordum ancak son 300 sayfada… Abartısız söylüyorum sanki 2 farklı kitap okumuş gibiyim. İlk 300 sayfa bir kitap, son 300 sayfa başka bir kitap gibi. Son 300 sayfada resmen nefes almayı bıraktım ve kitabın sonuna nasıl geldiğimi bile anlamadım. İlk kitapta sıkılıp bırakanları görüyorum ama sakın bırakmayın ve kitaba bir şans daha verin, 2. Kitap özellikle son 300 sayfa öyle bir heyecanla geliyor ki nefes almayı unutuyorsunuz. Casteel ve Poppy’in ilişkisinde çoğu yer gözlerimi doldurdu. Böyle bir aşkı okumak o kadar kalbimi ısıttı ki gerçekten çok güzeller Yazar kitabı öyle bi yerde bitirdi ki…. Daha bitirdiğim kitabı sindirmeden direkt 3. Kitaba başladım öyle düşünün. Mutlaka okumanız gereken bir seri, lütfen sıkılıp bırakmayın gerçekten bu seriye bir şans verin. İyi okumalar dilerim 🩷