···Okunma: 28 Haziran 2024 11:11 Herkese merhaba
Ara ara kafa dağıtmalık kitaplar okumayı seviyorum. Bu kitap ta onlardan biri. Blossom sokağı serisinin 10. ve son kitabı. Ben serinin ilk kitabını okumuştum. Aradakilere denk gelirsem okurum. Seri ayrı ayrı da okunabilir. Kişiler farklı ama sokak aynı . Bu kitapta; ilk kitaptaki kişilere rastlamak sanki eski dostlarımı ziyarete gitmiş gibi hissettirdi bana. Aşkı, dostluğu, aile bağlarını anlatan sıcacık , umut verici bir kitap. Yazarın anlatımı sade ve akıcı .
Birbirinden farklı üç kadın Lauren, Bethanne ve Lydia'nın yolları Lydia'nın sahip olduğu "Bir yumak mutluluk"dükkanında kesişiyor. Lauren çok kısa sürede tanışıp, aşık olup, evlendiği Rooster ile, Bethanne şehirler arası sürdürmek zorunda kaldığı evliliği ve kızı Annie ile , Lydia ise evlat edindiği kızı Casey ile ilgili sorunlarını birbirlerinden destek alıp çözmeye çalışarak arkadaşlık bağlarını güçlendiriyorlar. Casey ve Mary Lou'nun düşüncesi çok hoşuma gitti. Keşke bizdeki otobüs duraklarında da olsa dedim ( tabi ben bir ilmek bile atamam o ayrı ) Kitapta genel olarak bir pozitiflik hissettim . Bu da kitabı yüzümde güzel bir tebessümle bitirmeme sebep oldu.