·312 syf.····Okunma: 31 Aralık 2024 01:25 Serinin en beğendiğim kitabı olabilir. Normalde bana bu seriyi sordukları zaman rus mafyası dışındaki diğer mafyaların tam güzel bir şekilde işlenmediğini söylerim hep. Ama tüm söylediklerimi geri alıyorum. Sırp mafyası diğerlerinden çok daha güzel işlenmiş
Eleştireceğim iki konu var.
Birincisi Sierra’nın gerçekten bilgi vermesi(ilk sefer dona mail attığında) sonrasında Drago tepki bile vermeyip haini cezalandırmıyorken Sierra’nın sanki masumda onun tarafından görmezden gelinerek onuru kırılıyormuş gibi davranmasına bir tık sinir oldum. Cidden yaşadığı evdeki bilgiyi taşıdı sonuçta. Ve Drago gerçekten son ana kadar da onun hain olduğunu bilmesine rağmen gıkını çıkartmadı. Sierra ihanetine rağmen her şey yolunda gibi insanların suratına gülücükler ve samimiyetler saçtı. Sierra bir tık iki yüzlü gibi geldi.
İkisinin yüzleşmesi kısmı da bana çok yetersiz geldi. Neredeyse Drago özür diledi. Bundan hoşlanmadım. Sonuçta kadın karakter onu kandırmak için evlendi ve bunu gerçekten de yaptı.
Bir de kıyafetlerle ilgili neredeyse kitabın yarısından çoğu biz asıl olaydan ziyade Drago’nun onum kıyafetlerini yorumlamasını okuduk.
İki puanı buradan kıracağım bir düzgün yüzleşme olmadı iki yarısından çoğunda kıyafet betimlemesi okuduk.