2024 11. kitabı
Sır.. Türkler! 'Bir Uyanış Başlıyor...' | Hayati Sır Kitabın Arka Kapak Yazısı: Rabbimizden gelen ‘bir’ zamanlama ile yazıldı! Hepimize ‘bir’ işaret olarak! Dünyada! Artık iyice kirlenmiş bu dünyada! Hiç kimse birbirini anlamazken… Yazıldı! Zulmün bitirilip! Mazlumların kurtarılması için… Kalbin! ‘Oku’masına ihtiyaç var… Akıl! Belki de! Zaptedildi! Bizi kurtaracak olanlar… Sır.. Türkler! Kalbimizin içindeler! Uyanmayı bekliyorlar… Ey yiğitler! ‘Türk’ler… Rabbimizin lütfutyla! Hiçbir ‘şey’den korkmazlar… Korkmayız ‘biz’! ‘İman’ biz-im genlerimizdedir… ‘Fıtrat’ımıza yazılıdır… Alın yazımızdır… Ey! ‘Oku’yun! Uyandırın onları! Bekliyorlar sizi! Harfler… Kelimeler! Sır.. Türkler! Dünyayı kurtaracak olanlar… #kitapalıntıları "Anadolu! Son gemidir… Bütün dünya bilir bunu! Saldırılar bunun içindir... 'Anadolu' fethedilirse! Dünyanın tüm mazlumlarının sığındığı! O gemi dçocukluğumuzdakiimler zafer naraları atarlar..." "Rabbim affet! Dünyada durduramadığımız için bu zülmü! Katliamı... Onca çocuğun hunharca ölümünü! Ne olur affet! Senin yardımın olmadan öyle acz içindeyiz ki! Rabbim güç ver 'biz'e ! 'Demir'lenelim... La galibe illallah..." "Sır ararsanız... Her anın içinde bulabilirsiniz... İnsan da 'bir' andır... 'Zaman'dır...İnsanlar...'An'lardır... Kur'an'dır! Bakın 'sır' buradadır... Kur'an'ın içindedir... Her an yenidir... O anları Kur-an Rabbimizdir!" " 'Ses: konusu öylesine önemlidir ki! Kur'an'ın sesi! Tilaveti! Bu yüzden hayati'dir...Kâinatın zikridir... Bakın Kur'an'ın tilaveti! 'Manâ'sından önce gelir..." "Yalnızlık! İnsanın ihtiyacıdır... Dünya çok kalabalık! İnsan Rabb'iyle konuşacak zamanı bulamıyor... Günlük koşuşturmaların içinde muhakkak yalnız kalmalıdır... Ah! İşte bu yalnızlık ibadettir..." 'İnsan'! Her an Rabbiyledir... Ama bilmez kendini! Rabbiyle olduğunu! Sanır ki! Bu dünyada! Yalnız bırakılmıştır...' "Sırlarla dolu olan.. Kur'andır..Ama o kadar az okuyorsunuz ki. Kendinizi bilmediğiniz gibi! Kainatı da 'hiç' okumuyorsunuz... Şimdi sorsak size kainatın kalbi 'insandır desek' ve eklesek insan hangi özelliğinden ötürü yeryüzü halifesidir! Bilemezsiniz değil mi? Hadi! Sorun kalbinize o bilecektir." #oku
Sır... Türkler!Hayati Sır · Hayy Kitap · 202348 okunma