Başka bir hayatta görüşmek üzere, Astalavista!
2024 143. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2024 07:06
Merhabalaarr! Benim için sadece bir kitap değil, bir yüreğe dokunuştu. Yazarın iç dünyasının labirentlerinde kaybolup kendimi bulduğum, her satırında bir parça kendimi gördüğüm bir eser. Kitabı okurken, sanki Aylin Balboa'nın kalbini çıplak ellerimle tutuyormuş gibi hissettim. Kelimelerin dansı, yaşadığı acıları, mutlulukları ve umutlarını öyle bir yansıtıyordu ki, kendi hayatımın sayfalarını karıştırıyormuş gibi hissettim. Her cümle, yüreğime bir ok gibi saplanıp, derin izler bırakıyordu. Aylin Balboa'nın dili, tıpkı bir bıçak gibi keskin ve aynı zamanda bir şairin kaleminden çıkmışçasına şiirsel. Hayatın acımasız yüzünü, bazen acı bir mizahla bazen de derin bir hüzünle anlatıyor. Okudukça gülümsüyordum, bazen gözlerim doluyordu. Kitap, aynı zamanda bir feryat, bir isyan ve bir umut. Yazar, yaşadığı tüm acılara rağmen hayata tutunma çabasını, samimi bir dille ifade ediyor. Kitaptaki her cümle, okurla bir bağ kuruyor ve onu düşünmeye sevk ediyor. Aylin Balboa'nın bu denli etkileyici bir eser ortaya koymasının altında yatan en büyük güç, bence samimiyeti. Yazar, hiçbir şeyi saklamadan, olduğu gibi anlatıyor. Bu da okuyucuyu kendisine daha çok yakın hissettiriyor. Bu yüzden okumanızı şiddetle tavsiye ettiğim bir yazar ve kitaptır. •Onca yıllık kendimim, hâlâ kendime alışamadım. Sayfa 12
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 202213,8bin okunma
15 +1'leme