·384 syf.····Okunma: 12 Kasım 2024 00:00 İlk kitaptan hatırladığımız mesafeli ve aristokrat İngiliz Kai, ondan beklemediğim kadar istikrarlıydı ve hislerini kabul ettikten sonra garip triplere girmedi. Hasretiz böyle karakterlere
Isabella ise gürültücü, patavatsız ve eğlenceliydi. Yani boş zamanlarında klasikleri Latinceye çeviren Kai’nin tam tersi özelliklere sahipti. İlk kitaptan itibaren aralarında hep bir çekim vardı ama ikisi de hayatlarında bu ilişkinin doğracağı karmaşayı istemiyordu. Bu yüzden de uzun süre bu hisleri görmezden geldiler. Yani en azından çalıştılar
Öfke Kralı’nı okumadan önce gördüğüm yorumlardan ötürü beklentim çok yükselmişti. Dante’nin çok farklı olduğunu sanmıştım ama Alex ve Christian’ın bir karışımıydı.
Ayrıca Dante’ya karşı hislerim Alex’e benzer şekilde gelişti. Kitaplarında karakterleri pek sevmemiştim ama serinin devamında ısınmaya başladım. Bu kitapta da Dante, Kai’nin yaşadıklarıyla çok eğlendi ve Vivian ile sahneleri tatlıydı
Gurur Kralı ise beklentimin daha üstündeydi. Yetişkin romantizminde Kai gibi düzgün karakterleri özlemişiz