Hayatımın en yoğun çetrefilli karman çorman dönemlerinde elimin gittiği bir seri müthiş psikoloji serisi.
Psikoloji okumuyorum okumuyordum yani bu seriyle tanışana kadar kitapta da dediği gibi biraz kendi iç merkezime dönmek istediğim bir döneme her girdiğimde fark ediyorum ki elim bu seriye gidiyor.
Kitabı okumaya başlayalı çok olmuştu aslında ama bırakmıştım hande gibi dikkatimin çok dağınık olduğu bir dönemdeydim belki de. Öğretileri ile ilgili yorum yapmak istemiyorum çünkü dediğim gibi bilgili değilim ama kitap akıp gidiyor resmen özellikle karakterler hayatları attıkları her adımın bir sebebi oluşu ve bu sebeplerin sonradan açık açık dökülmesine bayılıyorum.
Diğer kitaplarından farklı olarak Handeye karşı güçlü bir bağ hissettim okurken belki de o sebeple çok etkilendim hikayesinden psikoloji okumak istiyorum ama ağır olmasın diyenlere tavsiyemdir zaten azıcık booktok takip edenler alıntılarını kesin görmüştür okuyacaklara keyifli okumalar