Sıcacık bir mahalle kurgusu okumayalı yıl oldu ve ben bu kitabı sevip bu kadar benimseyeceğimi düşünmedim. Başladım ve bir sonraki gün bitirdim. Öyle güzel aktı ki. Ve bence Tav'dan daha güzel ve derin yazılmıştı kalem gelişimi açısından çok beğendim. Mahi'yi sonuna kadar sevdim. Okuduğum mahalle kurguları içinde en dişli kadın olabilir. Ve Ali Asaf'a onu gördüğünden beri aşık. Yani çocukluklarına dayanıyor... Ve bizim kör oğlanımız asla anlamıyor. Kendi kulaklarıyla duyduğunda bile zor kabullendi. Beni sinir strese soktu. Biraz da hödük biri. Sevdiğim tek hödük diyelim. Asıl şaşırdığım kısım Ali Asaf'ın sonradan gözü açılmasına rağmen ilk yarıdan sonra bana göre Mahinev'den daha çok sevmeye dönüştü hisleri. Onun hisleri bir tık daha fazla geçti bana. O kadar ki kadına yapışık geziyordu, gözlerinin içine bakıyordu... Ve Mahinev'de tam birbirlerine açılmışken sonunda istediği olmuş ve bir yola girmişlerken bu ilişkiyi henüz saklamalıyız diyor. Birçok kez bu konuda tartışıyorlar hatta. Adam aşkını içine sığdıramıyor ama Mahi'nin istediğine de boyun eğmek zorunda kalıyor. Mahi'ye gıcık olduğum tek kısım bu olabilir djdj Sen evlenmiceksen ben evlenicem Mahi Ve Asaf asker ama bu kısım henüz bu kitapta baskın değildi. İzindeydi. Umarım o kısımları da diğer kitaplarda okuruz. Ve bazı yan karakterlerin ağzından onların aşklarını okurken de gözlerimden kalpler çıktı. Bayıldım ve umarım kendimi tutamayıp wattyden devam etmeden önce 2.kitap bana yetişir.