2025 2. kitabı
Bir anne bebeğinden neden vazgeçer.. Rüyalar insanı ne kadar gerçeğe yaklaştırır? 4 bebeğin şubatta doğduğu ama içlerinden bitanesinin yetimhaneye bırakılıp terkedildiği bebekti Rüzgar Ataoğlu.. Doğduğu tarih ismi annesi hepsi yalan olduğunu klinikte bir hasta yüzüne vurduğunda yeniden kimsesizliğine dönmüştü Rüzgar.. Nerden geldiği belli değildi.. Meltem vardı eşi evde bekleyen hayatının bir yerde başladığı onları yeniden bir araya getiren kaderleri.. Çok aramıştı ama delilleri yok etmişlerdi.. Bulduğunda ise Meltemin babasının klinikte çıkardığı olaylar ve sonrası insanların güveni kalmamış neler olduğunu sorguluyorlardı.. Rüzgar kendine ve bir başkasına zarar vermişti..Meltem den uzaklamış babasının başına gelenlerden onu sorumlu tutacağını düşünmüştü.. Meltem ise her daim Rüzgarın yanındaydı.. Arkadaşları Emir ve Hafsa ile bir gün yemeğe çıktıklarında Meltemin şans eseri duyduğu şeyler Emir ile Hafsanın gerçekleriydi.. Rüzgarın annesinin ortaya çıkmasıda aynı gece oldu..Rüzgar bu sefer yıllardan beri tanıdığı kadını tanımamazlıktan gelmiş reddetmişti. Tam mutlu olucakları zamanlar da ise Meltemin babasının şikayeti sonucu kendileri karakolda bulmuş Meltem ise babasından son kez şiddet görmüş ve Emir yaralanmıştı.. Meltem artık emindi hayat onun mutluluğu elinden almak için uğraşıp onları sınava tabi tutuyordu.. Yeni ev yeni bir hayat üniversite hayalleri hepsi paramparça olurken Meltem artık kendini toparlamak için kendini yeniden inşaa etmek için herşeyden vazgeçmişti.. Hep en sevdiği insanlar kırardı zaten onu bir kere daha kırılması onun için küllerinden yeniden doğmak demekti.. İstenmeyen cocuklar ise asla doğmamalıydı.. Yazarın 2. Kitabı daha fazla olay ve daha fazla macera ile bizi karşılıyor.. Protez diş olayı güldürürken yetimhane sahneleri hüzne boğdu.. Annelik ve Babalık olayı yine işlenmiş ve herkesin Anne olmaması gerektiği vurgulanmıştı.. Aşk insanın gözünü kör ettiğini ve zarar veren hareketlerde bulunulduğunu bir kere daha gördük ve arkadaşlık ilişkileri yeniden işlenmişti.. Emir ve Hafsa.. Can ve Buse.. Geleceklerini 3.kitapta bende merak ediyorum.. Aksiyonu bitmeyen 2. Kitabı ise hemen okumanızı tavsiye edip yeni maceralarıma doğru gidiyorum..
Kutlu Olsun 2Ayça T. K. · Pukka Yayınları · 2024500 okunma
Merhaba ben burdan 2. Kitabı nasıl okucam acaba
Ben kitaplarì okuyamiyorum nasil okuyabilirim