Herkese selamlar,
Yılın ilk kitabı olarak ani gelişen bir kitap bitirdim. Kitabımız yeni bir eser olup üniversite hocamın kaleminden çıkmıştır. Eserimiz çocuklara hitap eden ama yetişkinlerin de rahatlıkla okuyacağı bir eser. Eserde farklı konular birleştirilerek ele alınmış. Sabır, doğa, sevgi, zaman konularının sade bir şekilde birleştiğini görüyoruz. Akıcı bir dile sahip olan eserimizin resimlemesi de gerçekten güzel olmuş.
Eserin içeriğinde tavşanların olduğunu görüyoruz. Küçük Tavşan Teyin ve ailesinin olduğu olay örgüsü, bir anda kesilerek eserimize son verilmiş ve geri kalan kısım okuyucuya bırakılmış. İçeriğine çok girmek istemiyorum, okuyup yaşamanızı istedim.
Okumak isteyenlere tavsiye ediyor; herkese bol kitaplı, kahveli/çaylı günler diliyorum.
Bu arada inşallah salı günü hocamın yanına gidip kitabı imzalatacağım. Üzerine ne not düşeceğini merakla bekliyorum. Nasip olursa paylaşırım sizlerle de.