2025 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2025 17:48
Kitap eş zamanlı olarak iki farklı yerde geçiyor ve sonlara doğru birbirine bağlanıyor. Aslında sadece günümüz değil geçmişten de izler taşıyor. Çok ilginç bilgiler var ne kadarı kurgu bilemiyorum ama bahsedilen sırrın doğru olduğunu düşünüyorum. Tabiki insanlığa açıklanamıyor ama herkes artık yavaştan gerçeği görmeye başladı bence. Bu konuda İlkay Buharalı'nın Anlatmak Zamanı YouTube kanalında Göktürk Ramuyla olan bölümleri izleyebilirsiniz. Direkt aklıma geldi ve vay be kitapta da bahsedilmiş dedim. Göktürk bey belgelerle konuşuyor kesinlikle izlemelisiniz. İnanıp inanmamak size kalmış tabi. Spoiiliiieeer dikkat!! Ayrıca romanda bahsedilen kitap, kitap değilmiş bir sandık gibi birşey. Bahsettiğim videoda da Göktürk bey tasvir edilen o kafatasının sahiplerinin de ellerinde çanta benzeri şeyler olduğunu anlatmıştı romanda da bu tanrısal varlıkların gelip çanak çömlek vs tarıma geçiş gibi şeyleri verdikleri anlatılıyor. Tamamen örtüşüyor yani tabi Göktürk bey mi kitaptan etkilendi de böyle bir programda anlattı yoksa yazarımız gibi Göktürk bey de bizzat kendileri araştırıp sonuçlara vardılar bilmiyorum. Ama kesinlikle birebir örtüşüyor. Kutuplardan da bahsedilmiş orası ayrı bir kitap olmalı bence ve kesinlikle büyük bir sır yatıyor. Bence roman kurgu adı altında gerçekleri ucundan anlatmış olabilir diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı.
Yaratılış SırrıS. K. Tremayne · Pegasus Yayınları · 2010387 okunma