2024 53. kitabı
Blackthorn Anahtarı •||• Kevin Sands Bilgi bize büyük mucizeler getirebilir ama aynı zamanda büyük acılarda. Dönem kurguları okumaya her zaman bayılmışımdır. Blackthorn Anahtarı da 17. yy İngilteresinde geçtiği için bana bu hissi sonuna kadar yaşattı. Gerek kurgusu, gerek karakterlere yüklenen misyonlar beni kitabın içine daha da çekti Ana karakterimiz Christopher yetimhanede büyümüş ve zamanı gelince yetimhaneden ayrılmak zorunda kalan karakterimizdir. Bir eczanede Ustası Benedict Blackthorn’un çırağı olarak işe başlayan Christopher gününün çoğunu ustasından bir şeyler öğrenerek geçirir. Ta ki Londra’daki eczacıların teker teker öldürülmesine kadar. Benedict usta sıranın elbet ona geleceğini bildiği için çırağına kalabalık yerlerde kötü davranır. Amacı o öldükten sonra çırağının da peşine düşmemelerini sağlamaktır ve bunu başarır. Ustası katledildiğinde arkasında çırağı için bıraktığı ipuçları Christopher’ı gizemli ve tehlikeli bir yolculuğa çıkartır. İpuçlarını takip et Şifreyi çöz Hayatta kal Bilim kurgu, tarihi, gizem ve polisiyeyi çok güzel bir şekilde harmanlayan seriyi türün tutkunları için tavsiye ederim. Ben polisiye çok okuyan biri değilim ancak gerek oluşturulan evren, gerek yaratılan karakterler beni bu serinin içine daha fazla çekti. Hızlı okunan bir dili olduğu içinde hıphızlı bitti Okumak isteyenlere ve okuyacak olanlara şimdiden keyfili okumalar. Sevgiyle ve en çok kitapla kalın
Blackthorn AnahtarıKevin Sands · Peta Kitap · 202454 okunma