2024 50. kitabı
Safir Kalesinin Lanetli Leydisi •||• Büşra Köprü Bunu söylemem sana tuhaf gelebilir, biliyorum ama daha sadece birkaç gündür beraber olmamıza rağmen beni büyülüyorsun. Seni yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum. Yanındayken mutlu ve huzurluyum. Ayrıyken sürekli seni düşünüp duruyorum. Benim için çok değerlisin Lin, birlikte zaman geçirdiğimiz her dakika bu hisler artıyor. Ayyy bu da ne ola kiiiiii Sonunda birileri webtoon konulu daha doğrusu Webtoon’un içine çekilen birilerinin kurgusunu yazabildi Ama ama amaaa o nasıl bir sondu öyle? Bu kadar sakin ilerleyen bir kurguda bu sonu bekliyor muydum? Tabii ki hayır valla şokumun bile şaştığını söyleyebilirim dhdhhdh Arima bir sabah uyandığında odasının değişik olduğunu fark eder. Önce rüya gördüğünü sanar ancak gerçek hiçte öyle değildir. Aynada gördüğü kadın kendisi olması gerekirken, gece okuduğu webtoon’un kötü karakteridir. O an inanmak istemese bile artık biliyordur ki bir webtoon’un içine çekilmiş ve o webtoon’un nefret ettiği kötü ana kadın karakteri olmuştur. Yaptığı her şeyden kötülük akan Lin, herkesin deli gibi korktuğu ve kendi krallığı tarafından büyü yapamadığı gerekçesiyle dışlanan Lord Aki Safir ile evlenmek üzeredir. Çünkü Aki Safir krallığı için savaşmış ve bu uğurda yara alınca ödüllendirmek için İlluna’nın lordu ilan edilmiş ve Kral’ın kızı Lin ile evlendirilecektir. Bilin bakalım kimin Aki Safir’i gördüğü gibi dibi düşer shdhhdhd Evet Lin görünümlü Arima shshhshshs Aki, karakterinden tamamen farklı davranan Lin’e çekilmeye başlar. Onu kaba, saba, lafını esirgemeyen kötü bir kadın olarak biliyordur ancak tanıdığı kadın uysal, düşünceli ve merhametlidir. Bu insani özellikler ise Aki’yi, Lin’e aşık etmeye yeter. Aki & Lin çok tatlı soft bir çiftti. Son sayfalara kadar dingin bir ruh haliyle okudum ama son olay? Biliyidim bele olacağını dhshhdhdh İrite olduğum o karakterden bir şeyler çıkacağı çok belliydi. Webtoon dünyasına yakın olduğum için konusu kitabı almama sebepti. Ben kurguyu çok severek okudum. Fantastik okumayı sevenler için öneridir efenim
Fantastik
Safir Kalesi'nin Lanetli LeydisiBüşra Köprü · Parola Yayınları · 202437 okunma