2025 1. kitabı
Hayatın dikenli yollarında yürürken bazen durup kendimize şu soruyu sorarız: "Tüm bunların bir anlamı var mı?" İşte tam da bu sorunun cevabını, "Kaktüsler de Çiçek Açar" adlı kitapta bulabilirsiniz. Yazar, kendi hayatından derlediği olaylarla, insanın yaşadığı her deneyimin bir anlamı olduğunu ve ilahi adaletin er ya da geç tecelli edeceğini samimi bir dille anlatıyor. Kitap, yalnızca başımıza gelen olaylardan ders almayı değil, aynı zamanda kendimize değer verdiğimizde hayatın da bize değer katacağını hatırlatıyor. Yazarın olaylara ayetlerle ve kendi düşünceleriyle yaklaşımı, hem manevi hem de kişisel bir farkındalık yaratıyor. Kitabı okurken hayatın zorluklarına karşı asla pes etmememiz gerektiğini ve umudun her zaman var olduğunu hissettim. Özellikle kitabın içinde yer alan Kenzü'l Arş duası, okuyucunun ruhuna bir ferahlık katıyor. Benim için bu kitap, yüreğimi sıkıştıran duygulara "Hâlâ umut var!" dedirten bir rehber oldu. Sayfalar su gibi akıp giderken, kitabın adeta bir dost gibi size eşlik ettiğini hissediyorsunuz. Siz de bu kitabı okuduysanız, size en çok hangi duyguyu hissettirdi? Ya da hiç böyle ruhunuza dokunan bir kitapla karşılaştınız mı? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın
Kaktüsler de Çiçek AçarSongül Ünsal · Olimpos Yayınları · 20194,247 okunma