2025 2. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2025 00:44
Öncelikle şunu söylemek istiyorum kitaba adının bende merak uyandırması sonucu başladım. Dil olarak bazı başlıklar oldukça akıcıyken bazılarında ise fazla teorik bir dil kullanılmış olması anlama açısından beni biraz zorladı ve biraz da sıktı açıkçası. Kitabın içeriğine gelecek olursak; eserin içinde pek çok başlık var ve her biri farklı kişiler tarafından yazılmış makale niteliğinde bilgiler içermekte. Bunlar; ● Kadınlar Erkeklerde Ne Arar? - Jerry M. Burger ● Depresyon ve Kadın - Nihat Kaya ● Aşkta Narsizmden Kurtulmak - Glenn Campbell ● Zen, Aydınlanma ve Psikoterapi - Carl Gustav Jung ● Nevrotik Sevgi İhtiyacı - Karen Horney ● Erkeğin İnsanlığının Köreltilmesi ve Kadının Ezilmesi - Arno Gruen ● Aşk Hayattır - Peter Lauster ● Aileniz ve Toplum Sizi Nasıl Şekillendirdi? - Dr. John. Preston ● Aşk Denen Şu Şey De Nedir? - Richard M. Restak ● Erkeklerle Kadınlar Farklıdır - Dr. Marianne J. Legato ● Kafamın İçinde Biri Var Ama O Ben Değilim - David Eagleman Evet kitabın adı son bir başlıktan ibaret. Ve koskoca kitap içerisinde bu son bölüm 10 buçuk sayfayı anca oluşturmasına rağmen koca kitaba ismini vermiş. Açıkçası benim pek beklediğim gibi bir eser çıkmadı. Bazı bölümler oldukça dikkatimi çekip akıcı ilerlese de genel olarak çok da bana hitap etmedi. Keyifli okumalar..
Kafamın İçinde Biri Var Ama O Ben DeğilimDavid Eagleman · EZR Yayıncılık · 201821 okunma