Dünyayı Güzellik Kurtaracak
2025 3. kitabı
Öncelikle: Fyodor Dostoyevski; dahi yanın,psikanalize yön veren duygu şeman ve çektiğin acıların önünde saygıyla bir kez daha eğiliyorum ekselansları! Dostoyevski’nin yine çok kısa sürede ve keyifli bir şekilde bitirdiğim bir diğer kitabı. “Dünyayı güzellik kurtaracak.” Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Okuyanların memnun kaldığına eminim. Ve umarım dünyayı bir gün güzellik kurtaracak. Kitaptan birqz bahsetmek gerekirse Dostoyevski severlerin başucu kitabı olacak nitelikte bir aforizmalar (özdeyiş,özlü söz,vecize) kitabı. Dostoyevskinin tüm eserlerinden(Suç ve Ceza,Karamazov Kardeşler,Budala,Kumarbaz,Ölü Evinden Anılar,Yeraltından Notlar,İnsancıklar,Öteki,Ev Sahibesi) vb. eserlerinden; seçkin cümlelerinin,duygularının,ilkelerinin, dini ve seküler yaklaşımlarının kısa,etkili ve derin cümlelere dökülmüş halini okuyacağımız kitabımız bu yönüyle değerli Bütün kitaplarından en güzel sözleri seçilip derlenmiş.Toplamda 265 adet aforizma bulunmaktadır. Bizim ruhumuzun derinliklerine dokunup, kendimizle yüzleşmemize sebep olan ve çoğunlukla sevgiyi öğütleyen o kıymetli düşünüre saygıyla... İyi okumalar kitapla kalın (:
Aforizmalar (Fyodor Dostoyevski)Fyodor Dostoyevski · Siyah Beyaz Yayınları · 20202,133 okunma