Puan vermedi·448 syf.····Okunma: 09 Ocak 2025 19:08 Lynette Noni favori yazarlarımdan biri oldu. Bu cümleyi yazarın her kitabının yorumuna ekleyeceğim.
5 kitaplık bir seriyi sıkılmadan okuyacağımı söyleseler hiç inanmazdım. Her kitabı ayrı bir macera, ayrı bir heyecan.
Diğer kitapların aksine seride aşk değil de dostluk ön plana çıkarılmış ve bu da çok sevme nedenlerimden biri. Özellikle bazı karakterler arasındaki dostluk o kadar güzeldi ki.. Niyx ve Alex favorim. Aralarındaki dostluğu, bağı okumak çok keyifliydi.
Okumak isteyenlere tavsiye ederim
*Seriyi okumak isteyenler, henüz 5. kitabını okumayanlar yorumumun devamını okumasın lütfen*
Peki ama Niyx neden gitti? :(
Yazar tam da 4. kitabın sonlarına doğru kalbimi kırdı. Ve birazcık hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Olmasaydı daha iyi olurdu demem gereken bir şey varsa bu seri ile ilgili, o da Niyx'in ölümü..
Umarım 5. kitapta Xira ile karşılaşırım da en azından biraz teselli olur.