2025 4. kitabı
Bu nasıl bir kitaptı ağzım açık kaldı. İlk kitaptan sonra beklentim baya yüksekti ama bu kitap beklentimin baya baya üstündeydi . SPOİLER: Başlarda insan dünyasındaki hayatını düzene sokmaya çalışırken Morphouse’in değişim öğrencisi olarak gelmesi ??? Bu adam bizi hep şaşırtmak zorunda di mi Cheelsa tatlı kedicik o kadar tatlıydı gerek yardım etmeleri olsun gerekse süs eşyalarına dönüşmesi olsun .Morphouse yine Morphouseluk yapıp Kraliçe Fildişiyle plan yapıp Jeb’i kullanmaları çok hainceydi ama gelecekte Morp ve Alyssa’nın evlenip çocuk yapması mı??? Sayın yazar 100 kitap daha yazsa okurum sanırım. Alison’un(Alyssa’nın Annesi) bize pasif bir karakter gibi tanıtılıp aslında kocası için yapması her şeyi . Alyssanın babasınında harikalar diyarında olması küçükken olayları git gide karıştırdı . Ve Jeb’in evlenme teklifi sonrası Alyssayla Morpheusun öpüşmesi kabak oldu . İkinci Kız Kardeş’in ikincil bir kötü olarak hikaye de olması olayları daha da heyecanlı hale getirdi . Parti gecesinden sonra hepsinin kaçırılıp Harikalar Diyarında kalması ve Alyssa’nın da akıl hastanesine kapatılması . Kızlar annelerinin kaderini yaşar diye boşa demiyorlar sanırım. 3. kitap Tutsak’a birkaç gün içerisinde başlayacağım umarım bu serinin yurtdışında olan devam kitapları da çevrilir . Şapkacı A.G. Howard
ŞapkacıA.G. Howard · Pegasus Yayınları · 2018211 okunma