Ç
Herkese Selamlar
Sizlere bu sefer farklı bir eser ile geldim. Bu kitap korku içeriyor içerisinde farklı hikayeler bulunuyor ama çoğu korku odaklı . Ben biraz korktuğum için gündüz okudum diyebilirim. Çünkü karanlıkta silüetleri canlandırmak ürkünç olabilir.İçerisinde tam tamına 8 korku hikayesi var. Sizlerde korku seviyorsanız mutlaka okuyun derim. Beni en çok merakta bırakan hikayeyi sizlere anlatacağım. Bu arada hikayeler genelde kasabada geçiyor.
Simyacının Laneti
Puslu ve soğuk bir akşamda küçük Thomas evinin yakınında oyun oynuyordu. Kasaba halkı bu evden uzak dururdu söylentilere göre bu evde gizemli deneyler yapan bir simyacı yaşarmış. Birden o evin penceresinden kan kırmızı gözlerle dev bir kedi silüeti görmüştü. Ve kendi evine doğru koşmaya başladı. Bir zaman sonra sırayla tüm kasaba halkı birer birer kaybolmaya başlamıştı. Ve her gece kedi mırıltıları git gide artıyordu. Kasaba halkı bu hayalet kediden çok korkuyordu. Bir gece Thomas bu kediyi yok etmek için o terkedilmiş eve tekrar gitti. Gittiğinde kedi oradaydı ve bir tuhaflık vardı. Evin arkasındaki ormana doğru giden kedi sanki ona bişeyler göstermeye çalışıyordu. Daha sonra orada bir türbe gördü. İçine girdiğinde değişik semboller ve parşömen buldu. Kedideki lanet simyacının ruhu kedinin içindeydi. Thomas kediyi kurtarmak laneti yok etmek istiyordu. Birden kedinin yarasında bir ışık gördü sanki dışarı çıkılması gereken bir ışık gibi. Thomas bu ışığı çıkardı kedinin içinde o zamanda Simyacı serbest kaldı ve kedi normale döndü. Ama bu seferde Kasabaya gittiğinde bir tuhaflık farketti. Kaybolan insanlar tekrar geri dönmüştü ama boş gözlerle yürüyorlardı. Simyacının hükme altındaydı Simyacı ne derse onu yapacaklardı.
Sizce Simyacının ruhundan nasıl kurtulacaklardı?
Korku Evi (alıntı)
“Gecenin karanlığı her yanı sarmış, kasfetli bir sessizlik sokakları doldurmuştu. Korku evi bir süredir terk edilmiş gibi görünüyordu. Yedi arkadaş yıllardır anlatıla efsaneleri test etmek için korku evinin önünde toplanmışlardı. Hazır mıyız?”