·544 syf.····Okunma: 11 Ocak 2025 00:53 Bu yılın ilk ingilizce e-pub'ını bitiridim, hayırlı uğurlu olsun.
Uzun zamandır böyle tatlı ve okuması aşırı zevkli bir kitap okumamıştım. O kadar çok beğendim ki anlatamam...
Hem yazarın dilini hem hikayenin gidişatını hem de karakterleri çok ama çok beğendim. Bundan sonra bu yazarın bütün kitaplarını okumaya karar verdim.
Gelelim bu güzel kitaba. Kitabın arkasında aslında konusunun tamamı yazılmış ama bence siz okumadan başlayın derim. Yoksa biraz büyüsü kaçıyor. Ben çok kısaca şunu yazayım baş kahramanımız Daphne neredeyse nişanlısı Peter ile evlenecekken aniden terk edilmesi ile şoka uğrar. Peter'in onu terk etmesinin arkasında duran kişi ve Daphne'nin yeni ev arkadaşı Miles sizi biraz şoka uğratabilir. Bütün karakterlerin birbiri ile olan bağlantısı aynı kitabın adı gibi "komik bir hikaye".
Bence şu sıralar kafa dağıtmak istiyorsanız ve gerçekten biraz da olsa farklı bir hikaye okumak istiyorsanız bu kitaba şans verin derim. Ayrıca dili çok ağır gelmedi bana. Zaten bu şekil romance kitapları okumaya alışkınsanız bu kitap çok ağır gelmez size.