248 syf.
Puan vermedi
Polisiye Severler Burda mı?
Merhabalar Sevgili takipcilerim. Bu sefer karşınıza çok farklı, sıra dışı bir polisiye romanla geldim. Nasıl sıradışı dediginiz duyar gibiyim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yazarlar romani kaleme alırken kendi karekterlerinden ,hayata bakışlarından mutlaka izler bırakırlar hayat verdiği karakterlere. Sevgili yazarimiz
Burcu Bilgin
Burcu Bilgin
. hanimin hayata ve olaylara bakışında bi parça kendimi buldum diyebilirim. Karmaşık ve karamsar olayların içinden bile bi mizah çıkarıp olayı dramatize etmeden yalin ve sade bir uslupla anlatması cok hosuma gitti. Bence bu yeni polisiye karekter komser Engin her seferinde farklı bir gizemle aramizda olacak artik Hiç beklenmedik bir mekanda , beklenmedik bir zamanda genç bir kadın cinayeti. Üstelik varlıklı bir ailenin kızı ve ünlü bir oyuncunun sevgilisi Selin Yazman. Peki Selin'in o binada ne işi vardı? Bu gizemin peşinde sayfaları çevirirken kah huzur sokağı sakinlerinin ve şüphelilerin hikayelerine, kah Engin başkomserin hikayesine konuk oluyoruz Ayrica Engin başkomser yanlız da değil yardımcısı Beşiktaş fanatiği bir babanın oğlu olan Tekin Metin, ona hayran olan komiser Gülsen ve tabiiki cinayet maktülü Selin Yazgan . Nasıl mi? Valla baya olfukten sonra kendi cenazesini bile izledi. Sonrada Engin başkomser ile arada istişareler yaptılar. En son tavla olayını çok kıskandım ama. Tavla benim işim. Açıkçasıben polisiye okurken katili genelde çabuk tahmin ederdim ama bu sefer inanin her öne atilan delil ve zanliyla acaba bu mu oldum. Güzel kurgulanmış sadece polisiye deyip gecemeyecegimiz günlük trajedik olaylara kisisel farkındalık ve bakis açısı da gelistiren ve bence Başkomser Engin serilerine dönüşecek bir başlangıç kitabi olmuş Yazarimizin emegine , yüreğine sağlık. Eylül ayında basılmış dumani daha üstünde tazecik bir polisiye roman . Okumanızı , Engin baskomser ve ekibiyle ilk tanisanlardan olmanızı öneririm. Sevgiyle ve kitaplarala kalın.
Burcu B. Bilgin
Burcu B. Bilgin