İlk kitaptan daha çok sevdim. Kesinlikle Shusterman zihnimiz ile oynamaya yemin etmiş, çok zekice bir ilerme kaydederek yazmış. Hatta psikolojik olarak bazı yerlerde zorladı diyebilirim, bir kitapta aradığım o kan işte bu kan. İlk.kitaptan kalan soru işaretleri ve devamında yaratılan evrenin daha detaylı okunması beni tam manası ile mest etti , seviyorum seni Shusterman.
Şimdi gelelim yönetime ve işleyişe. Bu dönemde yükselişe geçmesi ve patlaması. Zorunlu şartlar altında alınan karalar ve yönetim şekli Mestim beeennn mest yaa, aşık oldum bu evrene.
Ve tabi ki Rowan, ahhh Rowan'ım seninle acı çektim ben. Yazar yeter artık ya bu Rowan'dan ne istiyorsun diye bağırmak istiyorum yaa.
Canım çiftim ya Neal size neler etti neler yaa, ay ne desem spoi olacak..
Sadece hikayelerinin asla ayrılmamasını istiyorum, keyifle okuyorum ama bazen keyfime acı karıştırıyor Neil bey.
Bu seriye zihnen, ruhen ve başka ne kadar boyut varsa oralarda bile aşığım. Hani distopik bir evrene geçmek için bir şans verilse, gözü kapalı bu seri derdim, çok çok iyi.
Veee o son neydi Allah aşkına neydiiiii?
Yaşam fonksiyonlarım ile oynandı resmen. Üçüncü kitaba hazırım, hadi bekliyorum