Yoklukta gider. Pek birşey beklemeyin.
2025 7. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2025 00:00
Bonkör puanlama oldu 7.5 aslında ama işte 8 diyelim. Öncelikle spoiler olur mu bilmiyorum ama bir psikiyatri koğuşu var eh tahmin edersiniz ki olaylar olacak falan o yüzden içim rahat söyleyebilirim hangi klinikte bir de korunaklı bir koğuşta kamera olmaz ki??? Evet yok ne koridorda ne odalarda ne tecrit odalarında?? Giriş çıkışlar güvenli şifre korumalı ama bir tane bile kamera yok? Gerçekten mi?? Hani hastanelerde kameraları izleyen bu işe adanmış koca bir oda bulur yani normali budur? Pskopatlarla dolu bir katta bir tane kamera yok. Söyleyeceklerim bu kadar ;d baş karakterimiz çok zeki oryantasyonu psikiyatri koğuşunda geçiriyor ama saf salak aptallara dönüyor. Tıp eğitimi alıyor ama tamamen safa dönmüş nasıl kazanmış anlamadım. Hiç bişey bilmeyen bir çocuğu koysan Ammyden daha zekice davranırdı bence.Ay yok cidden 8 çok 6.5dan 7 diyorum 6da olabilir ama incelemeyi bitirene kadar kararımı vereceğim. Spoilerrr!! Allah aşkına ya ruh hastası bir çocukluk arkadaşın var ve burda da karşına çıktı ve hala güveniyorsun salak mısın kızım sen? Sen bu zekayla nasıl kazandın bu tıp fakültesini. Galiba bol bol ezber yapmış öyle girmiş sınavlara pratikte tam bir avanak. Sinirlendim yine ya. Yok yok 6 yeter bu kitaba. Örümcek adama bayıldım :)) Mary e üzüldüm. Cam 'e de. Muhabir de tam salakmış ikisi birbirini bulmuş yeminle ;d tam uymuşlar. Kitap sonunda da birşeyler yapmaya çalışmış ama boş. Genel olarak kolay okunuyor. Yoklukta gider.
D KoğuşuFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20243,591 okunma