1000 kitabın genel kullanımı hakkında(2)
Uzun süredir 1000 kitaba kitap kaydetmek dışında girmiyordum. Ben yokken "geri takip" diye bir buton gelmiş 1000 kitaba. Bide video ekleme gelmiş. Şimdi bence bu 2 özellik de çok saçma çünkü şöyle ki geri takip özelliğinde direkt o kişinin profilini falan görmeden sadece adını görerek takip edebiliyorsun. Ama biri seni takip ettiğinde bence eğer geri takip edeceksen o kişinin okuduğu kitapları, yaptığı alıntıları beğendiğin için takip etmelisin sonuçta bu kişinin alıntıları akışına falan da düşecek. Belki de bir kitaplar hakkında yazı paylaşan bir sayfa bile değildir. Elbette takip etmek sizin seçeneğiniz ama gerçekten de bu tuşa ihtiyaç var mıydı? 1000 kitapta onca sorun varken tek dert bu muydu? Kitaplarla ilgili olmayan gereksiz şeyler paylaşan hesaplar hala ortalıkta dolanırken tek dert bu muydu? Bir de video ekleme konusu var. Ya şimdi burası bir kitap platformu değil mi? Öyle. Şimdi ben video paylaşmak istesem başka bir paltform kullanmaz mıyım? Kullanırım. Bide "Videoların kitaplar hakkında olduğuna dikkat edeceğiz" demişler. Yahu kitap bu kitap,ne ekleyeceksiniz acaba kitap hakkında video? Fotoğrafı anlarım hani kitabın fotosunu koyarsın anlarım ama video ne ya? Mikail Balcı adlı kullanıcının #261620169 ye yaptığı yoruma çok katılıyorum. Facebook'tan kaçtık Facebooka dönüyoruz yemin ediyorum. Burası kitap uygulaması video ekleme değil. Sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlara yazın.
Katılıyorum
Ali K.