SERT SERİSİ 1 ~ GÜNEŞİN DOKUNUŞU
Size; aşk, arkadaşlık, aşk üçgeni ve dram temalarını içeren bir kitap ile geldim.
Beril, yaşadığı acı kayıptan dolayı ve sevgilisiyle arasında olan durumlar yüzünden şehir değiştirerek Karadenize geliyor. Üniversitede tanıştığı Alaz hayatını komple değiştiriyor ancak eski sevgilisi Eren’in Beril’i unutmak gibi bir fikri yok.
Asıl soru ise; Beril Alaz’ı mı seçti yoksa Eren’i mi?
~~~~~~~~
Açıkçası iki erkek karakteri de sevdiğimi söyleyemem ama Eren bir nebze daha çok çekilebilir birisiydi bence Alaz’a göre. Aslında bakarsak Alaz’ın bu tavırlarına bir nevi Beril de sebep oldu. Daha anlaşılılır bir şekilde ne istediğini belli edebilirdi diye düşünüyorum.
Alaz’ın onca yaptığı şeyden sonra Eren gerçekten de masum kaldı. Aşk üçgeni okumayı sevdiğimi söyleyemem ama çok fazla aşk üçgeni olduğunu düşünmüyorum kitapta. Alaz’ın bu halleri yalnızca bir saplantı olabilir çünkü.
Kitapta yetişkin içerik bulunuyor bu arada. Onların üniversite hallerini okudukça bir acaba dedim. Benim böyle bir üniversite hayatım hiç olmadı çünkü. Belki de ben fazla sakindim. Erkek karakterler ve bazen de Beril bana toksik geldi. İkinci kitabı okurken ikisinden de kurtulsak diyorum.
Alaz da Eren de Beril’e kişisel alan tanımayan karakterler. Yeter artık diyorsunuz okurken bir yerde…
Yazarın yazım beğendim. Akıcı bir yazım diline sahip. Kitabın puntoları büyük olduğu için okurken sizi yormuyor.
Genel olarak kitap benim için ortalamaydı. Elinizde çerez niyetine okuyabilirsiniz çünkü hemen bitiyor