432 syf.
8/10 puan verdi
ACI ÇİKOLATA II Selamlarrr... Bazı vedalar bizi üzer. Evet evet bu güzel çifte de veda ettik. Ama tabi ki mutlu sonları seven okuyuculardan olaraktan mutlu oldum. İlkim Çetin ve Emir Feza Dağlı Onlar aşkları ile sınandılar. Ilk kitapta İlkim'e çok kızmış ama sonra da üzülmüştük. Gerçi ben aynı fikirdeyim bunu yapamaması gerekirdi. Kendince haklı nedenleri olsa da bunun kararını o vermemeliydi. Şimdi binlerce özür dilese de o ömürlerinden giden 6 yıl asla geri gelmeyecek. Bazı aşklar gerçekten zor oluyor. İlkim hatasını anlamış kalbini tekrar Emir'e açmış ve aşklarına bir şans vermişti. Zaten aşkları da o kalp çarpıntıları da hep ilk gün olduğu gibi duruyordu. Ama bu sefer de araya mesafe girmişti. Onlar için ise kalpler birdi gerisi olur giderdi. Öyle de oldu... Ama bu sefer de öyle bir yerden sınanacaklardı ki bu sefer farklı olan ise yan yana olmaları birbirlerinden destek almaları olacaktı... Onların hikayesinde içiniz cız edecek. Okurken onlar ile sizde bu aşkı hissedeceksiniz. Üzülecek, sevinecek hatta ağlayacaksınız. Ama kitap bitti seri bitti diye üzülmeyeceksiniz çünkü onları mutlu hatırlayacaksınız... Kitapta verilen toplumsal mesajı da es geçmemek gerek. Organ bağışı gerçekten çok önemli.
Acı Çikolata -2
Acı Çikolata -2Damla Akbulut · Pukka Yayınları · 202458 okunma