Kusursuzca Kusurlu serisinin 8. Kitabı olan ve bu sefer sırplar ile haşır neşir olacağımız, age gap ve enemies to loversın birleşiminden oluşan bu kitapta okurken elinizden bırakamayacağınız bir olay örgüsü ile karşı karşıyasınız.
İçerisinde diğer bazı kitaplarında bulunduğu gibi yaralı, sahiplenici ve kıskançlıkta mağara adamlarına taş çıkartacak bir erkek karakter bulunuyor. Age gap derken 5-6 yaştan bahsetmiyorum bu arada. Arada bayağı bir yaş farkı var. Eğer bundan hoşlamıyorsanız hiç elinize bile almayın.
Drago ve Sienna görücü usulü bir anlaşma üzerine evlenirler. Drago Sırp mafyasında bir yeri olan, yaralı, aynı evi paylaştığı 48 kişi tarafından sevilen bir adamdır. Sienna ise henüz 19 yaşında üniversite okumamış ancak çok zeki bir kadın. Birçok dili kendi kendine öğrenip zekasıyla insanları alt edebilir. İkilinin İtalyan Cosa Nostra’sı tarafından öne sürülen anlaşma ile evlenmeleri ile Sienna, bu aileye casus olarak sokulur. Ancak gördüğü aile ortamı onu muallakta bırakır. Drago, Sienna’nın bir şeylerin peşinde olduğunu bilmesine rağmen görmezden gelir ancak bu bir noktaya kadar devam eder.
İkilinin daha fazla diyaloğunun olmasını isterdim açıkçası. Diego çok düşünceli bir erkek karakter. O mafya topluluğun içinde bir yumuşak bir ayıcık gibi. Herkese kötü davranıp cinayet işlerken bile Sienna’nın ayak parmaklarına oje sürüyor, o akvaryumuna koyabilsin diye zümrüt yakut gibi değerli taşlar alıyor. O seviyor diye absürt ve renkli kıyafetlerine bile laf etmiyor.
Sienna tamamen renk abidesi. Pullu yeşil pantolonlar, civciv sarısı kürkler ile tamamen farklı dünyanın insanı gibi.
Bilmiyorum normal mi ama Drago’nun gerçek olmasını isterdim.