·592 syf.····Okunma: 14 Ocak 2025 15:59 Morgan erkeklerinin kritik anlarda evlilik kararı almaları hakkında konuşabilir miyiz?
İlk kitabı öyle çok sevdim, beni öyle mest etti ki ikinci kitaba hemen balıklama atladım. Ama maalesef ikinci kitapta ilki kadar hızlı bir giriş yapamadık. Karakterleri zaten önceden tanıyoruz. Kasabanın polis şefi Nash ve kasabaya yeni gelen ağabeyinin eski bir dostu olan Lina. Knox ile Lina’nın geçmişi beni başta rahatsız etse de bunun üzerine çok durulmaması görmezden gelmemi sağladı. Yine de yabancıların bu konularda mezhepleri daha geniş bu bir gerçek
Kitabın ilk yarısında karakterlerin geçmiş sancılarına çok yoğunlaşıldığı için biraz yavaş ilerledi. Hadi artık bir şey olsun diye diye okudum bir süre. Ama ikinci yarısı öyle güzel açıldı ki su gibi içtim diyebilirim yazarın anlatımına bayıldım. Kasabada herkes aşırı eğlenceli ve komik ya bayılıyorum böyle herkesin birbiriyle uyumlu olmasına. Köpekbalığı haftası, çocuklara meslekleri tattırmaları ve bunu yaparken kocaman adamların çocuklaşması çok çok keyifliydi. Şu an dört gözle üçüncü kitabı bekliyorum çünkü yaşasın eski aşıkların birbirlerine olan nefretini okumak
#ışıktansakladığımızşeyler #lucyscore #martıyayınları #kitapyorumu #okudumbitti #book #bookstagram