Golden ticket
2025 2. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2025 21:34
İngilizcede her kapıyı açan ayrıcalığa golden ticket denir. Siyonistler tam olarak kendi suçlarını örtmek, güç devşirmek için 2.Dünya savaşındaki soy kırım meselesini altın bilet olarak kullandılar halen kullanmaya devam ediyorlar. Yazarımız siyonistlerin soy kırım konusunu nasıl istismar ettiklerini maalsef dar bir perspektifle okuyucuya sunmaktadır. Kitapta ana konu savaş suçları mağdurlarının tazminat meselesi. Halbuki bu soykırım konusunda istismar edilen o kadar çok alan var ki yazar kendisi de yahudi olduğundan olsa gerek bu alanlara girmemiş. Mesela soykırımı abartan romanlardan günlüklerden ( çizgi pijamalı çocuk, anne frank'ın günlüğü), history channelda sanki başka konu yokmuş gibi günün yarısı nazi belgesellerinden, abartılı soykırım sayılarından, siyonistlerin nasıl nazilerle işbrliği yaptığından bahsetmemiş. Kapsam açıdından bana doyurucu gelmedi. Kitabın yarısı tazminat mahkemeleri incelemelerinden oluşuyor. Bu kitabı okuyan okuyucular mutlaka Roger Garaudy'nin İsrail Mitler ve Terör kitabını okusunlar.
Tarih/Siyaset
Holokost EndüstrisiNorman G. Finkelstein · Kutadgu Yayınları · 2023258 okunma