Selam herkese ;
Kitabı ortalama şekilde beğendim sebebi ise bazı yerlerinde dar görüşlü düşüncelerin olmasıydı. Kitabı çok fazla övdükleri için almıştım Ahu ve Poyrazın aşkından çok fazla söz ediliyordu, Bu fazla merak ettirdi beni ama kitap tam olarak beni tatmin etmedi, Alıp okumanızı şiddetle tavsiye etmem ama kitaplığinizda mahalle konulu güzel arkadaşlıklar, mutlu bir aile, tatlı bir komşuculuk hissiyatını veren bir kitap olmasını istiyorsaniz tam sizlik. Bunu es geçemem akıcı bir dile sahip okurken bir sonraki sayfayı merak ettiriyor bunlar çok sevdiğim özelikleri oldu. Kitabın konusuna gelirsek; Poyrazin mor salkımlı sokağa taşınmasıyla ve orda modacı olan ve terzi dükkanı işleten Ahuyu görüp aşık olmasıyla başlıyor aynı zamanda ,Ahu' nun abisi kerim Poyrazin yakın arkadaşı olmakta ve Poyrazda alt kat kiracıları olarak mahallede yaşamaktadır ailesi ile birlitke,çok kısa bir süre içinde bir birlerine ilk görüşte aşık olup sevdiklerini dile getirerek hikaye basliyor ve sonu onu da okuyunca kendiniz öğrenin suprizi kaçmasın Mor Salkımlı SokakPayelll