2025 8. kitabı
Beni bir gün boyunca soluksuz kendine bağladığın için tam puan vermeyi kendime borç bildim. Ama tabiki söveceğim. Sen kim köpek Kirill kdjdkdk Yani cidden ilk karı böyle müthiş biriyken ikinci yarı nasıl çöp oldun aklımı deliricem. İlk kitabının sonundaki olay yüzünden Sasha adamın güvenini kazanma süreci vardı. Tebrik etmek gerekiyor Kirill bu konuda haklı olarak istikrarlı çıktı. Bu süreç aylar sürdü. Ama güvensizlikleri olmasına rağmen birbirini koruyup o aralarındaki bağı koparmadılar. Sonra gel zaman git zaman Kirill'in pozisyonu için ittifak evliliği yapası geldi dkdndk Allah'ım aklımı deliricem. Adrian'ın eski nişanlısıyla nişanlanmak ne demektir. Zaten kadına kinliydim. işte bir şekilde fanartta da gördüğünüz gibi Kirill ve Sasha evlendi... Ne olduysa ondan sonra oldu. Daha fazla anlatamam. Boyun posun devrilsin be adam. Senin arkanda böyle durduğum için kendimden özür diliyorum :) Diğer kitapta aşık olmayacakmışım gibi rahat rahat sövmek dkdkdk Kısacası 3.kitapta başına ne geliyorsa sonuna kadar hak ediyorsun canım benim. Biraz da sen sürün. Her olayda Sasha'mın arkasındayım. Ne yapsa hakkıdır dkdk 5/5
Lies of My MonsterRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 2023246 okunma