2025 3. kitabı
Serinin ilk iki kitabının incelemesini üstünkörü yazdım. Çünkü serinin son kitabının incelemesine saklamak istedim. Spoiler olabilir, baştan uyarayım. Ben seriyi gerçekten o kadar çok sevdim ki… Karakterleri sevdikten sonra kitaplara çok hızlı bağlanırım ve serinin bitmesi beni üzer. Bu seride de öyle oldu. Karakterlerin nahifliği, kişilikleri, değişimleri, iletişimlerini gerçekten sevdim. Kitaplarda arkadaşlık okumak gerçekten çok hoşuma gidiyor ve burada da arkadaşlık çok güzel işlendiğini düşünüyorum. Özellikle Ezgi… Kardeşliğin sadece kan bağıyla olmadığını gösterdi. Erkek karakterin de ince düşünceli, kibar biri olması müthişti. Karakterlerin yaşadığı zorluklara rağmen birlikte olması, verdikleri çabalar. Sadece bazen bu kadar erken olmalı mıydı diye düşünüyordum. Karakterlerin buna bir nedenleri olduğu için çok da üzerinde durmadım. Güzeldi gerçekten, içimi ısıtan, yüreğime dokunan bir seriydi. İnsanlara önereceğim seriler arasına girer. Özellikle beni kahreden o son ile… Birkaç gün aklımdan çıkaramadım bile.
Mürekkebe Boyanan Sardunya-3Sümeyye Demirkan · Ephesus Yayınları · 2022856 okunma