2024 73. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2024 19:10
Kitabımız sohbet havasında namazın bizlere verdiği huzuru ve şifayı sadece manevi olarak değil fiziksel olarak bizlere katkısı var . Bu tarz kitaplar rafa kaldırmalık değil ara ara açıp okunacak baş ucu kitaplardır. Kitabın içersinde namazla ilgili onarım, dengeleme , Nurlanma ,sığınak ,şükür gibi bir çok başlıklar altında bizlere sunmuştur. Namaz sadece ibadet olmadığı, kalbimize, ruhumuza, bedenimize şifa veren . Günde 5 vakit ama toplasan 1 saat ediyor bence bize verilen koskaca 24 saat 1 saati ayırmak çok değil.insanoğlu dünya çok çabuk alışıyoruz. Yapılması gereken ibadetleri unutuyoruz ve ya erteliyoruz aslında unutmamız gerektiğini yani ibadet olarak görmek yeni şifa olarak görürsek daha çok bağlanıriz unutmayız bence. "Sizi boşuna yarattigimizi , huzurumuza dönüp hesap veremeyeceğinizi mi zannettiniz ? ( Müminun ,115)" "Kibirlenerek O'na kulluktan geri duranların hepsini Allah , yakında huzuruna toplayacaktır. " ( Nisa, 172 ) "Ey iman edenler ! Allah'a karşı takvali olun ve O'na yaklaşmaya vesileler arayın ( Maide,35 ) "Namaz ,insanı hem ruhi hem de bedenî hastalıklar karşı koruyan ve yeri geldiğinde tedavi eden bir ibadettir. " "Namaz ,yaralı insan kalbi için en usta tamirci ve tesirli bir şifadır. "
Huzura VarıncaMecit Ömür Öztürk · Timaş Yayınları · 2024584 okunma