|| #kitapyorumu
“bana yıldızlardan ve gökyüzünden bahsettiğin anda seninle daha fazla zaman geçirmem gerektiğini anlamıştım. gözleri, izlemeyi sevdiği gökyüzündeki yıldızlar kadar parlayan kızla. sen o uçsuz bucaksız hiçliğe bakmakla meşgulken ben lanet olası gökyüzünü kıskanarak seni izledim. 𝑡𝑎𝑛𝑟ı 𝑎𝑠̧𝑘ı𝑛𝑎, 𝑏𝑖𝑟 𝑔𝑜̈𝑘𝑦𝑢̈𝑧𝑢̈𝑛𝑢̈ 𝑚𝑢̈ 𝑘ı𝑠𝑘𝑎𝑛ı𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚, demiştim kendi kendime. ama o zamanlar bana da bu şekilde, koşulsuz bir sevgiyle bakmanı istediğimi anlayamamıştım.”
selaam, sizlere #dirtyair serisinin ikinci kitabı olan çarpışma ile geldiiim
sophie mitchells, annesi tarafından terk edilip babasıyla büyüyen ve babasını mutlu etmek için kendi hayallerinden bile vazgeçen baş karakterimiz.
liam zander, yakın arkadaşının kaybıyla kendi içine kapanan ve herkesle hatta ailesiyle bile arasına duvarlar ören, aslında çok güzel bir kalbi olan F1 pilotumuz.
sophie, rakip takımın direktörünün kızı, yani yasaklı bölge liam için ama hiçbir yasak bir anlam ifade etmiyor onun için.
kitapta en çok sophie ve liam arasındaki dostluğu sevdim, asla entrika falan çevirmeden eğlenceli bir arkadaşlığın arkasına saklanan bir aşk. çok keyifliydi okuması gerçekten. liam ve ailesinin olduğu sahneleri okumak da çok güzeldi, sophie ve babasının arasındaki ilişkiyi okumak da iki karakterin de kendilerini bulma yolculuğunu okumak güzeldi gerçekten, özellikle liam’ın tam bir kitap kurdu olması çok güzel bir detaydıı
serinin ilk kitabını çok sevememiştim ama bu kitap gerçekten çok güzeldi, devam kitabı olan parçalanmayı okumak için sabırsızlanıyorum
• peki sizler bu seriyi okudunuz mu? merak ediyor musunuz?
#dirtyairseries #laurenasher