2024 22. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2024 16:46
"𝘏𝘢𝘺𝘢𝘵ı 𝘢𝘯𝘭𝘢𝘮𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘳𝘦𝘬𝘮𝘪𝘺𝘰𝘳, 𝘺𝘢𝘴̧𝘢𝘮𝘢𝘯 𝘺𝘦𝘵𝘦𝘳𝘭𝘪. " Bugün sizlere adını heryerde duyduğum Gece Yarısı Kütüphanesi kitabına inceleme yazacağım çoğu kişi bu kitabın abartıldığını düşünüyor fakat ben öyle düşünmüyorum bu kitabı fazlasıyla beğendim kitabın konusuna gelecek olursak; Nora Seed çok bitap bir halde abisiyle küs, kedisi ölmüş ve işinden kovulmuş ve artık yaşamak ona çok anlamsız geliyor ve intih*r etmek istiyor ve kendisini bir kütüphanede buluyor ve bu kütüphanede yaşayamadığı hayatları yaşıyor. Zengin olduğu Ünlü olduğu Bilim insanı olduğu Evli olduğu Hayatlar var fakat hiçbirinde mutlu olamıyor Nora çünkü biz keşkelerin peşinde koşarken bu anı kaybediyoruz aslında dün için üzülürken bugün de kayıyor ellerimizin arasından gittikçe mutsuzlaşıyoruz oysaki yapmamız gereken tek şey anı yaşamak ve yaptıklarımıza üzülmek yerine mutlu olmaya çalışma Konumuz bu şekilde bize verdiği mesajlara bayıldım bence kitap çok güzel herkes okumalı ve kitapta çok beğendiğim bazı alıntıları aşağıya bırakıyorum. "𝑂̈𝑔̆𝑟𝑒𝑛𝑚𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑡𝑒𝑘 𝑦𝑜𝑙𝑢, 𝑦𝑎𝑠̧𝑎𝑚𝑎𝑘𝑡ı𝑟." "𝐻𝑖𝑐̧𝑏𝑖𝑟𝑖𝑚𝑖𝑧 𝑑𝑢̈𝑛𝑘𝑢̈ 𝑖𝑛𝑠𝑎𝑛 𝑑𝑒𝑔̆𝑖𝑙𝑖𝑧." "𝐻𝑎𝑦𝑎𝑡ı 𝑎𝑛𝑙𝑎𝑚𝑎𝑛 𝑔𝑒𝑟𝑒𝑘𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟, 𝑦𝑎𝑠̧𝑎𝑚𝑎𝑛 𝑦𝑒𝑡𝑒𝑟𝑙𝑖."
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,1bin okunma
1.468 Gösterim