Enerjimizi nereye koyarsak Hayat orada gelişir.
2025 11. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2025 20:26
Yarım asırlık mesleki kariyer, yetmiş yılı aşkın yaşam tecrübesi ile Acar Baltaş psikolojiyi bilimsel temelinden uzaklaştırmadan insan ruhunun derinliklerine inerek her şeyin hızla tükendiği bu çağda bize mesleki bilgilerinin yanında yaşanmışlıklarını,deneyimlerini anlatıyor. Kişilerin içsel yolculuğunda karşılaştıkları Keskin dönemeçleri, Hayat akışında çıkan engellerin, Hayal kırıklıklarının,iyiliğin zayıflık saflık olarak görüldüğü bir dünyada bizlere anlattığı hikayelerinde, düşünürlerin cümlelerinde ve kendi yüreğinden kaleminden damlayan söylemleri ile kendimizle, inançlarımızla, umutlarımızla, çaresizliklerimizle ve kırılmışlıklarımızla yüzleştirirken kırgınlıklarımızdan nasıl öğretiler almamız gerektiğini, yeniden var olarak kırılan parçalarımızı yeniden birleştiriyor. Kırılmanın acısı iyiliğin mükafatı ve ödülü bir dolu sahte yüzler arasında kendi ışığımıza tutunarak iyiliğin bir seçim olmadığını, benliğimizle bütünleşen özümüz haline gelmesi gerektiğinin farkına vardırıyor. Herkes nasıl olursa olsun ben kendimden sorumluyum. Sizler de; Enerjinizi nasıl doğru yere koyabilirsiniz? Değişim Her Yaşta mümkün müdür? Iş yerinde huzurlu bir ortam nasıl yaratılabilir? Başarılı bir iş liderini sevilmeyen bir yöneticiden ayıran farklar nelerdir? Anne baba olarak değişen dünyada hangi konularda sıkışıyoruz? Türkiye'nin mutlu insanlar ülkesi olması nasıl gerçekleşecek? Hayat neden en çok iyileri kırar? Peki kırıldığımız yerden nasıl güçleniriz? Sorularının cevaplarını merak ediyor ve kırıldığınız yerden tekrar çiçekler açarak, yaralarınızı kendiniz sarıp yeniden umutlarınıza hayallerinize sarılmak istiyorsanız Hayat En Çok İyileri Kırar kitabı ile tanışma zamanınız gelmiş demektir. Keyifli okumalar dilerim.
Hayat En Çok İyileri KırarAcar Baltaş · Kronik Kitap · 2024736 okunma