Bu incelemeyi yazarken ağlıyorum. Cidden mükemmel bir kitaptı bence ya aşırı slow olmasına rağmen bayıldım. İki karakterin birbirine olan bağlılığı beni bitirdi. Yaralı kalpler birbirini iyileştirdi diye bir klişe vardır ya işte tam olarak o oldu. Sosyal anksiyetesi olan birisi olarak Jacobı o kadar iyi anlıyorum ki. Hayata karşı ekstra çabalamak zorunda. Her adımını hesaplamak zorunda ve bunlar yetmiyor gibi aşk? O özgüvensizliği o çok düşünceli hali aşka geldiğinde nasıl yok oldu nasıl Briana için uğraştı allahım nasıl bir mükemmel erkek karakter bu?!?! Hayran kaldım hiç red flag yok zerre kadar. Tam ideal erkek. Neyse kitabın konusuna geçebilirim artık ahahahs Jacob ve Brianna aynı hastanede çalışan acil servis doktorları. Jacobın yüksek derecede ansiyetesi var ve içine kapanık bir bey. Brianna ise daha cadı bir karakter daha dişli üfff nasıl savunuyor aşkitosunu bir bilseniiizzzzzz:( jacob brinin kardeşine böbreğini vermeyi istiyor. Jacobın eski sevgilisi erkek kardeşiyle nişanlanıyor ve hoopp bir arkadaşı ortaya muhteşem fikri atıyor. Bu nişan için briannaya sahte sevgililik teklifi etsenw kanki diyor ve işler başlıyoorr. Tabi ateş barut yan yana durmaz gerisi çok güzel bir şekilde ilerliyor. Ben büyükbaba karakterini çok sevdim aşırı rol verilmese bile. Taksinomi diye bir şey varmış öğrenmiş oldum. Amy karakterini hiç sevmedim tam bir sürtük ve jeremy miydi erkek kardeş Allahın belası puşt onu da sevmedim. Ya nasıl bir mide abinin sevgilisiyle birlikte olmanı kabullendirir adi köpek. Bunun dışında Brianna da aldatılmış bir karakter. Ya cidden kızımızın ve oğlumuzun o kadar çok yaraları o kadar çok korkuları var kiii…. Ama birbirlerine çok iyi geliyor ve bütün o çekilen çileler iyi ki olmuş bitmiş diyorsunuz çünkü onlar yaşanmasa ikisi asla birleşemezdi. Özetle ben çok sevdim okuyun okutun