···Okunma: 19 Ocak 2025 14:57 Kitap üç kısımdan oluşuyor. Birinci kısımda Elloren'e çok sinir olmuştum ve nefes alıp vermesi bile gözüme batıyordu. Bu kısımda çok bir şey olmadı zaten daha giriş kısmıydı(9-149). Ben birinci kısma 4 yıldız vermişim. İkinci kısımda düşüncelerim tamamen değişti. Öncelikle Elloren'e karşı daha iyi hissettim çünkü karakter gelişimi bariz bir şekilde ortada. Irkçı ve zorba davranışları beni rahatsız etsede bunlardan sıyrılıyor. Dürüst olmak gerekirse kızın tutarsız ve garip davranışlarıyla kötü yazılmış bir karakter olduğunu düşündüm fakat gösterdiği gelişimle tam tersi çok iyi yazılmış olduğunu gördüm. Yazarı bu konuda taktir ediyorum. Tanıştığımız yan karakterleri çoook sevdim. Beni en rahatsız eden şey ırkçılık ve zorbalıktı. Başrol karakterimiz bile bunu yapıyordu. Onun dışında ikinci kısım güzel ve akıcı gidiyordu hatta ilk 200 sayfayı 2 haftada okuyup geri kalan 440 sayfayı bir günde okudum. İkinci kısma da 7 yıldız vermişim.(152-407). Üçüncü kısımda neredeyse her şey harikaydı. Karakter gelişimi, arkadaş grupları, iletişimler ve ilişkiler hepsi harikaydı. 9 yıldız verdim ama içimden geçen 10 yıldız. Kitap bittikten sonra büyük bir boşluğa düştüm. Devam kitaplarını okumak için çok heyecanlıyım.