"Her gerçek öykü bir Bitmeyecek Öykü'dür."
2025 3. kitabı
Michael EndeMichael Ende 'nin, 1979 tarihinde kaleme aldığı bilinen, çocuk kitabı gibi görünse dahi, bence her yaşa hitap eden, yetişkin dünyasını minik öykülerle,kocaman Fantazya'ya götüren, derin bir fantastik roman.. Okurken sizi çocukluğunuza götürecek, Bastian'ın saklandığı tavan arasındaki toz kokusunu ve gizli işler çevirmenin heyecanını hissettirecek olan Bitmeyecek ÖyküBitmeyecek Öykü 'de satırlar arasına saklanmış öyle güzel hayat dersleri var ki.. Michael EndeMichael Ende , "hayatta sevmekten, sevilmekten, olduğun gibi görünmekten, kendin olmaktan ve kendini olduğun gibi sevebilmekten, sevdiklerinden, seni 'sen' olduğun için sevenlerden daha kıymetli bir şey yok" demiş mesela. "Gerçek dostlarının değerini" bil demiş. "Hayal gücün sahip olduğun en güzel şey" demiş. Ve bütün bunları öyle nasihat vererek değil, çeşit çeşit yaratıkların bulunduğu, heyecan, gizem, sır dolu Fantazya'ya yolculuğuluğunuzda anlatmış ki unutmanız mümkün değil. Demem o ki,yaşınız ne olursa olsun okuyun Bitmeyecek ÖyküBitmeyecek Öykü 'yü... Michael EndeMichael Ende iyi ki tanışmışız seninle.
Bitmeyecek ÖyküMichael Ende · Kabalcı Yayınevi · 20092,657 okunma
1.711 Gösterim
Bugün Momo kitabı ile bu yazarı okumaya başlamıştım. Sanırım ilk kitap alışverişimde Bitmeyecek Öykü yü de kitaplığıma katacağım.
Hiç pişman olmazsınız..😇 ben de ilk fırsatta Momo'yu kitaplığıma ekleyeceğim. Listemde bekliyor.
3 yanıtı göster
Hayal gücümüz sahip olduğumuz en güzel şeylerden biri gerçekten orada her şey çok güzel ve tüm sevdiklerimiz çok huzurlu ve mutlu 🌸
Gerçek olsunlar..🙏🏻🥰
1 yanıtı göster