Merhabalar!
Bu saatte bana geldiler ve oturup kitap gömeyim dedim.
Direk başlıyorum efenim keyifli okumalar.
O kadar övüldü ki bu kitap yani anlatamam. Haliyle benim de beklentim yükseldi de yükseldi... Kapağı çok hoş bu arada ben kapağını çok beğenerek aldım. Ama kitap tam bir hayal kırıklığı.
Konusundan ufak bahsedeyim. Ruslan adlı erkek karakterimiz bir date uygulamasından İlay ile tanışıyor ve buluşuyorlar. Deli gibi etkileniyor çünkü vampirler en güzel ve etkileyici hallerine dönüşürler. Tabii safoz, kızın vampir olduğundan haberi yok. İlay'ın evine 'takılmaya' gidiyorlar ancak İlay'ın amacı farklı Ruslan'ı vampire dönüştürüyor. Sonra bunların birbirlerinden ayrılmasını, aynı bedendeki ikiz kardeşleri ve İstanbuldaki yurtta yaşanan olayları, seri cinayetleri vs okuyoruz.
Beğenmedim. Kolay kolay bunu demem ama cidden çok kötüydü. Konu temelinde güzel. Aynı beden ama iki ruh, hem vampir hem polisiye evrenini karma vs ama olmamış. Yazım dili cidden çok sıkıcı. Hani nasıl anlatsam, farklı olmaya çalışan ama abes duran çok fazla betimleme vardı. Belli bir yere kadar okumaya çalıştım ancak olmadı. Kitaba çok hızlı giriş yapıldı. Bu kadarı fazla dedirtti yani. Bilemiyorum. Ortada harcanmış bir konu var bence. Kitaba ısınamadım.
Beni rs'ye soktu. Övüldüğü kadar iyi bir kitap değil bence. Karakterlerin çektiği acılar bana geçmedi bir türlü. Duyguyu hissedemedim.
Yorumlarım bu şekilde. Tavsiye eder miyim, zannetmiyorum. Belki de bu tarzda kitaplar benim yaşım için uygun değildir artık.
Umarım okurken keyif almışsınızdır ve aklınızda ufak da olsa bir fikir oluşmuştur.
Bol bol okuyarak sağlıcakla kalın!