2025 1. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2025 05:14
Alice Feeney / Taş Kağıt Makas İlk olarak konusundan bahsetmek gerekirse, ana karakterimiz Amelia, eşi Adam Wright ile olan evliliklerini kurtarmak için Noel çekilişinde kazandığı İskoçya’nın ıssız bir bölgesindeki bir kilisede bir hafta sonu geçirme ödülünü değerlendirmek ister. Ancak bu yolculuk sıradan bir tatil olmaktan çıkar; çift, birbirlerinden sakladıkları sırların ve geçmişteki karanlık olayların yüzeye çıkmasıyla tehlikeli bir oyunun içinde bulur kendilerini. Yazarın “Ne Yaptığını Biliyorum” kitabını okuduktan sonra bu kitabını da merak ettim. İyi ki de merak etmişim! Bu kitap kurgusuyla ve sade yazım diliyle beni içine aldı ve kısa sürede elimden bırakmadan bitirdim. Ters köşe okumayı seven bir okur olarak, kitaptaki ters köşeyi asla fark edemedim ve “Yuhh abi, nasııı?” diyerek bir 5 dakika geçirdim. Kitabı bitirdikten bir süre sonra baştan sona kurguyu düşündüm ve kitabı okurken kafama oturmayan şeyler, finalle birlikte o kadar güzel yerine oturdu ki… Ay, yazar ne güzel oynamış bizimle! Eğer “Güzel bir ters köşe okumak istiyorum” diyorsanız, bu kitabı mutlaka okuyun!
Taş Kâğıt MakasAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20238,7bin okunma