2025 6. kitabı
Her şey... Çift kimlikli genç kadının,ilk anlarda onunda çift kimlikli olduğunu bilmeden genç adam ile karşılaşması sonucu başlamıştı. Bu karşılaşma kadının bir çift safir taşı rengindedir göz de gördüğü gücün etkisine kapılmasına sebep olmuştu. Ferman uğradığı ihanetin sonucunda sevdiklerine dönmemiş... Ada intihar etmemiş taammüden öldürülmüştü... Ulun istenmeyen çocuk gibi çiftlikte ölüm makinesi yetiştirilmek için getirilmiş... Zoya karanlık bir gecede annesiz,babasız ölüm kokan şehirden çıkmıştı... Hades artık hem kız hem erkek babasıdır... Azrail ve Zoya artık Hadesin kanatları altındadır.Hades üstün zekası ile planlini işleme koymuş yılanın başını ezecektir.Ama o yılan o kadar sinsidir ki şeytanın sol bacağı yanında hiç bir şey kalır. O şeytan Fermanın tüm hayatına dokunmuş tüm sevdiklerini hirslarina kurban etmişti.Öyle ki Hades'in yani Ferman'in ölüm emrini bile oğluna vermiştir. Ama işler onun istediği gibi gitmemiş Azrail ile Hades birlik olmuştur.Fermanın dostluğu bulunmaz bir mücevher ise düşmanlığı kaybetme acısıni kimse bilmiyordur.Bundan sonrasını asıl yılan Yılmaz Halefoglu düşünsün. O kadar hırs,gücü elinde tutma ben iyiyim ,en zekiyim egosu ile onu devirmek hiç kolay olamayacaktır.Ulun yaralı aslanin saçının okşanmasina hasret kalmış ölüm makinesi olarak yetiştirilmiş hayattan alacaklidir. Nereden bilsin büyük bir aşkın meyvesi olduğunu Gözü kararmış sinsi birinin hayatını alt üst ettiğini.Öğrendiği gerçek ile dayanma gücünün sonunda olan Ferman için geçmişin peşine düşmüştür.Yapacagi her şey atacagi adimlar Teşkilatların işleme şekli,devletin gizli gücü,saklanan sırlar,istihbaratlardan alınan bilgiler ilmek ilmek işlenmektedir. Böylece su gibi akan bir kurgu ortaya çıkmış. Söyleyecek anlatılacak çok şey var ama hepsi spoi olacak. Severek okuduğumda spoisiz anlatamadığı mi fark ettim.Ancak bu seriyi şiddetle okumanızı tavsiye edebilirim.Yazarin Kalemine nasıl tutkun olduğumu söylememe gerek yok sanırım.Siz hala bu değerli kalemle tanismadiysanız geç kalmışsınız.#okuyunokutun
2025 Okuma Raporları
Karanlık Sarmal 2Aslıhan Doğa · Theseus Yayınevi · 202442 okunma