#burundangacinayetleri
Av partisi düzenleyen bir grup insan yüzleri maskeli halde bir çiftliğe giderler . Evin annesini ve kızları istismar ederler ve evi yakarak giderler. Bir ailenin yanarak ölmesine neden olurlar .
Evin küçük oğlu sesler duyunca gizli bölmesi olan bir dolaba saklanmıştır. Babasına , annesine ve ablalarina yapılanlara şahit olmuştur. Kötü adamlar evden çıktığı an küçük oğlan kendisini camdan atmıştır. Ölmesi beklenirken hayata tutunur ve ailesine bunu yapanları bulup öldürmeden ölmeyecektir.
Başka bir ailede yok olmuştur. Yaren ve Samet in annesi babası öldürülmüştür. Suçlular yakalanmadan dosyalari kapatılmıştır. Bu kardeşler yurda verilir. Yaren hakim, Samet polis olur. Onlarda ailesine bunu yapanları bulmak isterler.
Peşpeşe cinayetler ortaya çıkar .işkence çektirilen öldürülen insanlar ve üzerlerine bırakılan notlar vardır... Yaren ve Samet bu cinayetleri işleyen kişiyi merak ederler.
Devamı kitapta anlatıp kitabın büyüsünü bozmayalım Kitabı okurken iyiki de intikam almışlar diyorsunuz Türü sevenlere tavsiye ederim.