Asena Nişikli
Arkadaşlar Dark Romance budur. Yazacaksanız böyle Dark Romance yazın biz de gönül rahatlığıyla okuyalım. Dark Romance adı altında satılan kitaplar böyle kitaplara hakarettir benim için cidden.
Tamamen final haftama denk geldiği için okumamın vakit aldığı bir kitap oldu. Yoksa yani ben bu kitabı iki üç günde yalayıp yutardım o kadar beğendim.
Aşırı başarılı kurgulanmış bir kitaptı, üstüne düşünüldüğü belliydi yani hele Inferno’nun tasarımı… Aşık oldum cidden. Her katta daha da şok oldum, okurken Demir bunları nasıl düşünmüş diyorsunuz ama unutuyoruz ki Demir de Asena’nın zihninden çıkmış bir karakter. O yüzden ayrıca hayran oldum Asena’ya da.
Az buçuk Yunan Mitolojisi bilginiz varsa ya da Hades ile Persephone’un hikayesine hakimseniz kitapta bunun işlenme şekli ve karakterlerin temsil edilişi aşırı hoşuma gitti. Mitolojiye ufak göndermeleri okudukça inanılmaz zevk aldım kitaptan.
Ve normalde romantik ve dark romance kitaplarda sıkça rastladığım ve beni rahatsız eden durum bu kitapta hiç yoktu. Karakterlerin yaşına göre yazılmaması. Bunun üstüne uzun uzun konuşmuştum zaten hatırlarsanız. Kişiliğinden bağımsız bize söylenen yaşlarına göre daha toy yazılmış karakterleri okurken çok rahatsız oluyorum ben ve bu kitapta genç de genç gibiydi yetişkin de yetişkin gibiydi. E tabii bu kitapta okuduğumuz ikilinin ilişkisine de yansıyor ve MÜKEMMEL BİR UYUM CİDDEN