Hiç bir yerde yorum bulamazsınız o kadar iddialıyım
Azıcık sayfa , aldınız elinize kahvenizi hooop bir baktınız bitti kitap ama içerisinde müthiş bir bilgi bombardımanına hazır olun ve kağıt kaleminizi hazırlayın
Modern insanı “yaşayan bir ölü” olarak görüyor yazar. Öyle de zaten değil mi, belli rutinlerin içerisinde sıkışmış bir hayat hepimizin ki . Kafka yazıları ve Chirico ise görselleri ile , Laszlo’nun bu düşüncesine temel olarak yer alıyor kitapta . Kafka eserleri okuyanlar bilir ki , bireyin modern hayattaki umutsuzluğunu işlemiştir. İnsanın sistem karşısındaki sıkışmışlığı, özellikle Dönüşüm ve Dava eserlerinde kendini hissettirir. Chirico ‘yu araştırdım okurken . Resimlerinde melankoli kendini çokça gösteriyor . #földényi ise bu eserleri , felsefi bir yaklaşımla biz okurlara sunuyor kısaca . Modern dünyada biz ne miyiz? Okumak isterseniz işte benim güzel kitabım
Gözetim , koruma tedbirleri ve hijyenik koşulların temin edilmesine eşlik eden ataerkil bir bakım anlamına gelmez . Aksine, bedenden ziyade , aklın denetlenmesi anlamına da gelir .