Harekete geçme zamanı
2025 7. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2025 09:57
Bugüne kadar birçok kişisel gelişim kitabı okudum. Kişisel gelişim kitaplarında genelde yaptığımız hatalar, bastırdığımız geri ittiğimiz duyguları ortaya çıkarmaya çalıştıran kendimize sorular yöneltmemizi sağlayan direktifler bulunur. Bu kitabı diğer kitaplardan ayıran ise bu direktiflerin sonucunda ne yapabileceğimiz hakkında önergelerde bulunması. “Rezonans Kanunu” hayatımızda istediğimiz ve istemediğimiz bilinçli veya bilinçsizce hayatımıza çekebileceğimizi, düşünce ve inanaçla tüm duygu, düşünce ve geleceğimizi değiştirebileceğimizi yapılan deneylerle kanıtlayan bir kitap. Okurken hem keyif aldım, hem sorguladım hem düşündüm. Dili herkesin anlayabileceği şekilde yazılması artı puan. Ve kitabı bitirdikten sonra içinde bulunan yönlendirmeleri hayatımda denemeye başlayacağım. Herkesin hayatında en az 1 kez okumasını istediğim bir kitap, sandığınızdan çok daha fazla şey kazandıracak size. Son olarak kendi karanlığımızdayken kendi ışığımızdan şüpheye düşmeyelim istersek başaramayacağımız ve gerçekleşmeyecek hiçbir olgu yoktur.
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202525,9bin okunma