·400 syf.····Okunma: 27 Ocak 2025 01:15 Dark Romance okumayan. Okuduğum zaman ise kılı kırk yaran bir insanım. Yani alt tarafı dark rom di mi? Çerez niyetine al ve oku ama hayır. Bu türü bilen bilir ki her dark rom okunmaz. Neyse.. ilk kitabı çok beğendim. Ama arka arkaya seri okumuyorum diye araya kitap aldım ama keşke almasaymışım dedirtti kitap sağolsun. O yüzden hemen Yalanın Yangınına başlayıp seriyi kapatmayı düşünüyorum. Çünkü ikinci kitap bana ne okudum ben dedirtti. Çok uzatılmıştı bazı şeyler. Lia karakteri sürekli olarak aynı şeyleri söyledi durdu. Tamam anlıyorum Adrian bir canavar, haklısın ama kaçarken ay inşallah o kadının ben olmadığımı anlamıştır da peşime düşmüştür diye düşünüp içine mutluluk dolması mazoşistliğin kaçıncı seviyesi. Adrian'in kendini ifade edemem sorunsalı, Lia'nın ise içinde beslediği mazoşisti bastırması bana karakterleri inanılmaz sorgulattı. Lia, Adrian'ı sevdiğini kabul etsin.. Adrian da ben duygularını ifade edemeyen ederken de yanlış şekilde ifade eden sadistim desin... Gideyim de üçüncü kitabı bitireyim.
3. Kitabı serinin en iyisi dediler, bundan dolayı devam ediyorum.